implantaten - mijn tand tandarts hengelo

Implantologie

Vaste tanden geven u een gevoel van veiligheid. We kunnen alleen zorgeloos lachen, praten en eten als we zeker weten dat alles op zijn plaats zit. Heeft u een ontbrekende tand en wilt u een permanente oplossing? Dan is een implantaat de perfecte oplossing voor u.

Maar wat is een implantaat precies? Het is een kunstwortel die in het kaakbot wordt ingebracht op de plaats van uw eigen tandwortel. De diameter en lengte zijn hetzelfde als de eigen tandwortel. Een tandheelkundig implantaat geneest in het kaakbot, dit betekent dat de cellen in het bot direct om het implantaat een botlaag vormen. Om lang mee te kunnen gaan, is het belangrijk dat het goed in het bot groeit en geïntegreerd in het zachte weefsel, d.w.z. het tandvlees. De coating van het implantaat is bepalend. Daaroom werken wij met hoogwaardig materiaal. In een persoonlijk gesprek met ons komt u erachter wat dit inhoud en wat die juiste behandeling voor u is.

Voordat we de implantaten plaatsen, bespreken we de individuele stappen met u en beantwoorden we uw vragen. Als u voor de behandeling kiest, moet eerst een nauwkeurige diagnose worden gesteld. De gehele mondholte, het slijmvlies, de tanden en het kaakbot worden beoordeeld. Verdere planning vindt plaats met behulp van röntgenfoto’s van de kaak. Daardoor is het plaatsen van implantaten nauwkerig.

Comments are closed.