nieuwe patienten

Nieuwe patiënten inschrijven

Fijn u als nieuwe patiënt te mogen begroeten. Een gezond gebit geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen. Uw lach straalt dit uit. Onlangs besloten we gezamelijk met het team dat we er klaar voor zijn om nieuwe patiënten te verwelkomen in onze praktijk.

Praktijk gemoderniseerd in 2022

Een nieuwe behandelkamer met zeer moderne apparatuur, een nieuwe stoel in een andere behandelkamer, nieuwe sterilisatieapparatuur. Nieuwe protocollen, nieuwe hoekstukken, voor het eerst airflow apparatuur, een microscoop, en niet te vergeten nieuwe en bovenal werkbare röntgenapparatuur. Alles om onze praktijk nog verder te moderniseren.

Daar zijn we druk mee geweest als team, sinds vorig jaar, het was nogal wat. Maar nu klopt het voor ons gevoel. We zijn er klaar voor en hebben er ook de ruimte voor.

Gezellig team

We weten dat er veel mensen op zoek zijn in Hengelo naar een praktijk waar ze nog door één tandarts geholpen worden in een gezellige zetting. Bij Tandartspraktijk Mijn Tand vindt je nog die ouderwetse solopraktijk maar dan in een modern jasje. We kunnen ook met trots zeggen dat we oog hebben voor angstpatiënten en werken met de Gewoon Gaaf methode.

Wilt u zich inschrijven in een tandartspraktijk in Hengelo?

Bent u in de gemeente Hengelo op zoek naar een zeer modern ingerichte tandartspraktijk met een gezellig en bovenal goed opgeleid team? Wilt u zich bij ons inschrijven als nieuwe patiënt? Dan zeggen wij:

Nieuwe patiënten welkom! We willen graag met u kennismaken.

Je kan je hier inschrijven.

Comments are closed.