about

Ons verhaal

Carpe diem - Pluk de dag. Ons doel is om u een positieve ervaring bij de tandarts te bezorgen. De praktijk (voorheen Tandartspraktijk Van den Enk) bestaat inmiddels ruim 50 jaar. Een vertrouwd contactpersoon in een aangename sfeer vinden wij dan ook belangrijk. Mijn Tand bestaat uit 2 tandartsen en 5 assistenten, die op vaste werkdagen voor u klaar staan (Tandarts Hans Van den Enk op maandag en dinsdag, Tandarts Zaid Al-Bayati op woensdag en donderdag). Ons team staat klaar voor alle vragen en problemen over de gezondheid van uw tanden. Graag zoeken wij met u na de perfecte oplossing voor uw behandeling. Maak kennis met ons! Wij kijken ernaar uit.

Onze Werkwijze

Bij ons geeft de cliënt aan wat de wensen zijn. Wij bekijken samen de mogelijkheden en stellen samen een op de individu gericht behandelplan op.

Cliëntgericht

De wensen en het advies in een gezamenlijk behandelplan.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd op alle gebieden binnen de tandheelkunde.

Modern

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Gevoel van Thuis

Communicatie en omgangswijze in een ongedwongen sfeer.

Maak kennis met ons team

Dr. Zaid Al-Bayati

Tandarts, Implantoloog, Parodontoloog "Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden.“ Het is voor mij een genoegen om elke dag andere mensen te leren kennen en hen te kunnen helpen. Om dit doel te bereiken, combineer ik mijn expertise en mijn ideeën met uw wensen om tot de perfecte oplossing te komen. Heeft u een specifieke behandeling of interesse in mijn professionele carrière? Bekijk dan mijn cv. Of spreek het beste met mij.

Hans van den Enk

Tandarts, Tandarts voor orthodontie

Als tandarts ben ik ongeveer 40 jaar werkzaam in deze praktijk. In die tijd heb ik kleine kinderen op zien groeien en komen inmiddels hun kinderen ook in de praktijk. Ik heb een mooi beroep en hoop u nog enige tijd te ontvangen voor een behandeling of het bespreken van een tandheelkundig advies. Mijn jarenlange ervaring in het vak kan daarbij een voordeel zijn.

Margot

Office manager

Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van de praktijk. Ik heet u welkom in onze praktijk en doe mijn best om de wensen van onze patiënten en artsen op elkaar af te stemmen. Ik hou van de harmonieuze sfeer en iedereen kan op mij vertrouwen.

Harriete

Tandartsassistente

Als tandartsassistente ben ik de schakel tussen tandarts en patiënt. Ik ondersteun onze behandelaars enthousiast in hun werk en, met mijn inlevingsvermogen maak ik het graag mogelijk om een prettige behandeling te hebben.

Ellen

Preventie- en orthoassistente

Voor gezond tandvlees, een stralend witte glimlach of uw orthothondische behandeling sta ik aan uw zijde. En vooral met verbeeldingskracht en empathie, is het mijn doel om onze kleine patiënten een aangenaam tandartsbezoek te laten hebben.

Kirsten

Preventie- en orthoassistente

Als preventief orthodontisch assistent poets ik uw gebit met de grootste grondigheid en voer ik orthodontische taken uit. Ik geef u graag hulp en informatie over poetsinstructies of bleken. Voor een goede samenwerking in het team ondersteun ik ook de tandarts aan de stoel en het officemanagement.

Rinske

Preventieassistente

Als specialist in uw tandvlees zie ik mijzelf verantwoordelijk voor de gezondheid van uw gebit. Ik help je graag met het gezond houden van je gebit en geef u tips voor een optimale gebitsverzorging.
regulier

Regulier

Voor de controle, gebitsreiniging en bij pijnkacht. Een gezonde mond.

esthetisch

Esthetisch

Voor mooie tanden. Het corrigeren van beschadigde, verkleurde en scheve tanden.

cosmetisch

Cosmetisch

Verfraaien van het gebit en de lach, bleken, facings, kronen en bruggen.

Behandelingen

Wij zijn actief op alle gebieden binnen tandheelkunde of het nu gaat om controle of preventie, vullingen of kronen, orthodontie of implantologie, of het cosmetisch verfraaien van jouw gebit en lach. Je bent voor alles van harte welkom in onze praktijk.