tandarts

Over ons

Welkom bij Tandartspraktijk Mijn Tand, voorheen bekend als Tandartspraktijk Van den Enk, waar mondgezondheid onze prioriteit is. Met ruim 50 jaar ervaring staan wij voor u klaar met ons team bestaande uit 1 tandarts en 5 assistenten.

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Ongeacht uw vraag of probleem met betrekking tot de gezondheid van uw tanden, zijn wij hier om u te helpen. Met een gerust hart kunt u rekenen op ons deskundige team, dat behandelingen aanbiedt in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Russisch, Pools, Spaans, Arabisch, Turks en Koerdisch.

Bij elk bezoek krijgt u dezelfde tandarts, wat zorgt voor een persoonlijke benadering. U hoeft niet steeds opnieuw uw verhaal te vertellen, omdat uw tandarts precies weet wat er speelt.

Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur om u de best mogelijke zorg te bieden. We streven naar een comfortabele en ontspannen sfeer, zodat u zich meteen thuis voelt. Uw welzijn en tevredenheid zijn voor ons van groot belang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw tandheelkundige behoeften - we kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk.

Onze Werkwijze

Bij ons geeft de cliënt aan wat de wensen zijn. Wij bekijken samen de mogelijkheden en stellen samen een op de individu gericht behandelplan op.

Cliëntgericht

De wensen en het advies in een gezamenlijk behandelplan.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd op alle gebieden binnen de tandheelkunde.

Modern

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Gevoel van Thuis

Communicatie en omgangswijze in een ongedwongen sfeer.

regulier

Regulier

Voor de controle, gebitsreiniging en bij pijnkacht. Een gezonde mond.

esthetisch

Esthetisch

Voor mooie tanden. Het corrigeren van beschadigde, verkleurde en scheve tanden.

cosmetisch

Cosmetisch

Verfraaien van het gebit en de lach, bleken, facings, kronen en bruggen.

Behandelingen

Wij zijn actief op alle gebieden binnen tandheelkunde of het nu gaat om controle of preventie, vullingen of kronen, orthodontie of implantologie, of het cosmetisch verfraaien van jouw gebit en lach. Je bent voor alles van harte welkom in onze praktijk.