Nieuws, tips en blogs.

Welkom op onze blog pagina, hier verzamelen wij allerlei informatie over de behandelingen, nieuws berichten en geven we tips. Vragen, opmerkingen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

orthodontie - mijn tand tandarts hengelo

Orthodontie

Gelijkmatige en rechte tanden maken een glimlach nog mooier. Maar onze tanden staan niet altijd recht in de kaak. Soms zitten ze te dicht bij elkaar of zijn er lelijke gaten.

wortelkanaalbehandeling - Mijn tand tandarts hengelo

Wortelkanaalbehandeling

De wortelkanalen van onze tanden zijn vergelijkbaar met een boomwortel. Dit zachte weefsel bevat zenuwvezels, lymfevaten en bindweefsel die de tand voeden.

periodieke controle - Mijn tand tandarts hengelo

Periodieke Controle

Wij raden een halfjaarlijkse controle bij de tandarts aan. Op deze manier kan tandbeschadiging in een vroeg stadium worden opgespoord en behandeld.

Paradontologie - mijn tand tandarts hengelo

Parodontologie

Niet alle tandziekten zijn onmiddellijk zichtbaar. Parodontitis – de ontsteking van het parodontium – blijft bijvoorbeeld vaak lange tijd onopgemerkt.

kinderen tandarts - mijn tand hengelo

Kinderen

Als kinderen hun eerste tandjes krijgen, is dat altijd een geweldige ervaring – zowel voor de kleintjes als voor hun ouders. Maar zelfs als de melktanden later weer

implantaten - mijn tand tandarts hengelo

Implantologie

Vaste tanden geven u een gevoel van veiligheid. We kunnen alleen zorgeloos lachen, praten en eten als we zeker weten dat alles op zijn plaats zit.

angstpatienten

Angstpatiënten

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Bent u bang voor behandeling of vindt u het moeilijk om naar de tandarts te gaan?